logo


Povídky

Sama doma

      Dnes jsem doma sama a koukám na televizi. Po chvilce vypnou proud a já běžím pro svíčky, které si zapaluji kolem postele abych měla světlo a mohla si alespoň krátit chvíli čtením. Ležím jen v průsvitném župánku, pod kterým mám černé krajkové tanga, takže celé mé tělo je krásně vidět.

     Čtu si knížku a postupně se přestávám soustředit. Mám otevřené okno od kterého jde teplý vzduch, který se mísí s lehkým teplým vánkem. Ten si pohrává s mým tělem a mým župánkem. Cítím jak lehký vánek hladí mé tělo od chodidel postupně k lýtkům, stehnům a jak lehce nadzvedává můj krátký župánek. Lehce ofoukne můj zadeček a míří po zádech směrem k vlasům a pak postupně mizí.

     Mé tělo je příjemně uvolněné a vnímá každý lehký dotek slabého vánku. Pomalu se otáčím na záda a nechám si vánkem ofukovat bradavky, které pomalu pod průhledným župánkem tvrdnou. Začínám si svými prsty hladit své stehna a představuji si, jak mi je hladíš Ty. Jak Tvé ruce putují po mých nahých nohách a zajíždějí pod lehký župánek.

     Začíná mi tělem projíždět příjemný proud vzrušení, který se rozlévá do celého těla. Vezmu si ze stolku robertka a namažu ho lehce gelem. Pomalu si s ním začínám přejíždět po nohách v představách, že mi po nich jezdíš svým vlhkým žaludem, kdy Tvé šťávičky se otírají o mojí kůži. Pomalu si robertkem jezdím po stehnech a kolem své kundičky, kdy se robertek občas dotkne mých stydkých pysků.

     Jednou rukou si začnu hladit své prso a objíždím si prsty své ztvrdlé bradavky. Stále vnímám lehký teplý vánek na mém těle a pomalu roztahuji nohy více od sebe. Vánek mi jemně fouká na kundičku a já si představuji že je to Tvůj dech při přibližování Tvých úst k mojí kundičce. Pomalu si zajíždím mezi pysky robertkem, který je dostatečně promazaný gelem a já se s ním dráždím po celé kundičce. Robertek mi jezdí mezi pysky až k mojí dírce, pomalu si přejíždím i přes poštěváček, na kterým lehce kroužím.

     Mé tělo se prohýbá a má pánev se zvedá směrem k robertku. Pomalu si ho zasouvám do své dírky a vyjíždím. Začínám vzdychat vzrušením, které ve mně hraní si s tělem a myšlenky na Tebe vyvolávají. Vyjíždím robertkem ven a najíždím s ním až na můj poštěváček a zase zpět. Zasouvám ho do dírky co nejdále to jde. Představuji si jak mě miluješ zezadu a otočím se na všechny čtyři.

     Zasunu si robertka dovnitř a zajíždím s ním tak, jako když mě vždycky miluješ Ty. Prstem druhé ruky, si kroužím na velkém poštěváčku, který mi při tomto hraní neuvěřitelně naběhl. Pomalu začínám zrychlovat a vrážet si robertka až na konec kundičky, vytékají z ní mé štávičky, které mi stékají po stehnech a já vzdychám vzrušením. Dech i tep se mi zrychluje a moje kundička se začíná stahovat.

     Zrychlím a nepřestávám v tempu, ááááchchch začínám cítit ten, krásný tlak v podbřišku a začínám si vychutnávat přicházející orgasmus. Kundička se mi stahuje a produkuje velké množství šťáviček, které kdybys tu byl, tak rád vylížeš a vcucneš. Už cítím křeče do nohou a zpomaluji přirážení robertka abych si vychutnala doznívající orgasmus.........


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.