logo


Povídky

Kino

     Pozveš mě do kina a já se moc těším na pěkný večer. Obléknu se do krátké sukýnky bez kalhotek, do bílého trička bez podprsenky a lehce se nalíčím a řádně si pročešu vlasy. Podívám se na sebe do zrcadla a obuji si boty na vyšším podpatku. Než odejdu navoním se a pomalu odcházím.

     Z dálky se blížím ke kinu a vidím Tě, jak přešlapuješ na místě a očekáváš mě. Začne lehce poprchávat a já se bojím, že mé snažení o můj vzhled byl marný. Zrychlím krok abych nezmokla a doufám, že se nespustí liják. Cítím jak jemné kapičky deště močí lehce moje suché prádlo a mé bradavky začínají tuhnout. Tričko začíná být lehce průsvitné a já stále zrychluji krok, aby bylo na mém těle aspoň trocha místa suchého.

Došla jsem k Tobě a Ty jsi mě sladce políbil a přitiskl k sobě tak, že mé ztvrdlé bradavky tlačili o Tvojí hruď. Zaplatil jsi lístky a šli jsme do kina. Koupil jsi lístky až do zadní řady, abychom se dostali dříve ven a nemuseli se tlačit. Mě to náhodou připadalo zajímavé, protože nikdo zadní řadu nechtěl a byli jsme tam sami.

     Když jsme usedli, já jsem položila svojí ruku na Tvé stehno a Ty na mé. Koukali jsme na film a Tvá ruka hladila mé stehno velmi dlouho, až se mým tělem začala rozlévat vlna vzrušení. Nejdříve jsem se rozhlížela a bála se, až jsem se odvážila i já zabrousit rukou do Tvého rozkroku. Nenápadně jsme si oba hladili stehna a přestávali se soustředit na průběh filmu.

     Naše doteky začali být silnější a vášnivější. Promačkávali jsme si stehna a stále více se dostávali k našim rozkrokům. Moje kundička začala vlhnout ale i Tvůj penis se začal tlačit v kalhotách. Stále jsem sledovala film a snažila jsem se rukou najít poklopec, abych si mohla sáhnout na tvůj tvrdý penis. Tvá ruka zajížděla pomalu pod sukénku a prsty jsi narazil na holou kundičku.

     Když jsi zjistil, že nemám kalhotky, začal jsi mi kundičku pomalu prozkoumávat a Tvůj penis se zatím vyrýsoval do extrémních rozměrů. Cítil jsi, jak jsem vlhká a postupně vlhnu více a více. Pomalu jsi mi mé pysky pod sukýnkou roztahoval a já cítila silnější vzrušení a potřebu cítit Tvůj penis v mojí pochvě. Byla jsem neuvěřitelně nadržená, ale to samé jsem cítila z Tvého nalitého penisu a Tvého zrychleného dechu. Rozepnula jsem Ti zip a začala se dostávat pod slipy k Tvému přirození.

     Žalud byl krásně vlhký a hladký a já po něm prsty kroužila a zbytky prstů odsouvala slipy abych se k němu dostala více. Hladila jsem naběhlé žíly a kůžičku na žaludu, která neuvěřitelně klouzala tím, jak z tebe vytékali šťávičky vzrušení. Ty jsi mezitím zajížděl prsty do mé pochvy, která byla již krásně roztažená a uvolněná pro Tebe. Mé šťávičky vytékali pomalu po mých stehnech dolu na sedačku a já cítila silný nával vzrušení.

     Můj poštěváček začal narůstat a byl větší a napnutější. Já jsem již pomalu honila Tvůj penis a občas u toho pohladil a žaluda který se ve tmě hodně leskl a mě to šíleně vzrušovalo. Zrychlil jsi na prstění mojí kundičky a já zrychlovala Tvé honění. Pak jsme se na sebe hlavami otočili a naše ústa se spojili v něžný polibek. Moje kundička začala cukat a na Tvůj prst vytekl proud mých šťáviček z orgasmu. Když jsi to ucítil vzdychl jsi a já cítila záškuby v penise. Penis jsem namířila na sedačku před tebou a jsem sledovala proud který vytékal z Tvého penisu a odrážel se od sedačky na zem. Honila jsem Tě do poslední kapky spermatu a něžně Tě líbala. Pak se kino rozsvítilo a my jsme se rychle upravili abychom mohli, jak jsme plánovali první odejít.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.