logo


Povídky

Jelita

     Bylo po pomlázce a můj zadek byl samé červené jelito. Omývala jsem si ho studenou vodou a chladila jeho mírnou bolest. Chtěla jsem zahrnout láskou a polibky abych na svou bolest zapomněla. Psala jsem Ti sms abys mě přišel utišit. Podíval ses na mé jelita na mém zadečku a zděsil jsi se. Teda ty vypadají hrozně, poznamenal jsi.

     Já na Tebe více vystrčila zadeček a kalhotky jsem měla stažené do půlky nohou. Klekl jsi si ke mně a začal mi jemně pofoukávat má jelita na zadečku a já cítila jak se foukání přibližuje, tím jak jsi ústy blíž a blíž. Chytil jsi mě jemně za boky a dál jemně foukal, občas jsi mi má bolavá místa políbil. Už je to lepší, řekla jsem a nechala svůj zadeček Tebou hýčkat.

     Byl jsi neuvěřitelně něžný a mé tělo se pod Tvými dotyky uvolňovalo. Pootočila jsem Tě a začala Tě hladit ve vlasech. Ještě malou chvíli jsi mi líbal můj bolavý zadeček ale v myšlenkách jsi byl už u mé kudničky. Představoval jsi si tu kundičku uprostřed s poštěváčkem a mé stydké pysky které ji celou obklopují a končí u mé vlhké dírky, která je provoněná šťávičkami které tak miluješ. Pomalu jsi mě začal otáčet abys měl k mojí kudničce lepší přístup.

     Začal jsi mi něžně líbat moje bříško, chloupky které jsem měla na kundičce vytvarované jen do úzkého proužku až jsi se dostal k mému naduřelému poštěváčku. Pomalu jsi sjížděl k mojí dírce a strkal jsi tam špičku svého vlhkého jazyka a prsty jsi si roztahoval mé pysky, které jsi lehce masíroval. Roztáhla jsem nohy aby ses dostal lépe do mojí již vlhké dírky.

     Má kundička se před Tvým pohledem otevřela jak rozkvétající kytka, kdy se rozestoupili i její lístečky. Projížděl jsi jazykem mezi mými kvítky a narážel na poštěváček, který se stále zvětšoval. Vzdychala jsem a sténala rozkoší, kterou jsi mi dopřával.

     Olizoval jsi mi poštěváček tak dlouho až jsem vykřikla a v návalu vzrušení jsem stáhla nohy i kundičku a Tvůj jazyk jsem uvěznila v mojí dírce. Cítil jsi nával šťáviček na svůj jazyk, které ze mne vytékali. Když můj orgasmus byl u konce a svaly se mi uvolnily, tak jsi vstal a dal mi sladký vášnivý polibek, který sestupoval na má ňadra.

     Vzal jsi mě do náručí a odnesl mě do postele. Ležela jsem pod Tebou a dívala se svýma velkýma očima do těch Tvých. Přiklekl jsi si a já vzala Tvůj naběhlý žalud do pusy. Mé rty ho obepnuly a pomalu začaly sjíždět dolu a nahoru. Stiskla jsem ho ústy více a jazýčkem kmitala po té hladké kůžičce.

     Po chvilce jsi mi zvedl hlavu a pomalu mě položil na postel. Tvé tělo si lehlo na mé a já cítila penis, jak se blíží k mé kundičce. Nejdřív se mi otřel o poštěváčka, pak pomalu projížděl mezi pysky a blížil se k mojí rozevřené dírce. Cítila jsem, jak mi žalud pomalu zajíždí do dírky a mé stěny ho obepínají.

     Začínáš cítit chvění po svém těle, který začíná být silnější a silnější. Zrychlíš své přirážení a cukání v penise a Tvé přivýrající se oči, mi značí že se blížíš k vrcholu. Párkrát jsi silně přirazil a já cítila jak do mé kundičky vyprazdňuješ své koule a Tvé sperma se mísí s mými šťávičkami. Vydechuješ a šeptáš mi do ucha slůvka, při kterých pomalu vyčerpáním usínám v Tvém obětí.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.