logo


Povídky

V koupelně

      Potřebovala jsem se osprchovat, protože jsem byla splavená z cesty. Měly jsme jít do kina a já chtěla být čistá. Sledoval jsi mě jak se svlékám, jen chvilku jsi se vydržel dívat a pak jsi se svlékl taky, aby si mě mohl následovat. Do sprchy jsme lezli oba současně a já Ti podala mýdlo abys mi umyl kůži, zatímco nás oba zalévala proudem příjemně teplá voda ze sprchy. Tvá ruka s mýdlem klouzala příjemně po mém těle a vychutnávala si každý kousek, kterým plynula.

     Opřela jsem se o Tebe zády a Ty jsi začal omývat moje ňadra. Mazlil jsi se s těmi kuličkami, které se zmenšovaly pod Tvými rukami, laskal jsi mi dvorce a požmoulával zduřelé bradavky. Druhá ruka se již sunula pod bříško a zlehka začala dráždit můj poštěváček. Penis se začal zvětšovat a prokrvovat a tiskl se mezi mé půlky. Vjela jsem Ti rukou mezi stehna a lehce promáčkla Tvé plné koule. Pak jsi mě k sobě otočil, políbil a šeptal mi, že půjdeme do ložnice.

     Ani jsme se moc neutírali a rychle vklouzli do ložnice. Položil jsi mě do nadýchaných polštářů a začal zkoumat mé tělo, jako bys ho viděl poprvé. Hladil jsi mi a líbal mé kotníky, laskal jsi mi lýtka a promačkával má stehna od kolen až k mojí kundičce. Kundičku jsi ale vynechal a sunul se dál k mým ňadrům. Podebral jsi dlaněmi obě prsa a potěžkával jsi je ve svých dlaních. Jemně jsi mi začal olizovat místa kolem dvorců.

     Po Tvém dráždění se mi začali nalévat bradavky a vztyčovali se na mých dvorcích. Chvíli jsi si pohrával s bradavkami a pak jsi začal sjíždět jazýčkem mezi má stehna. Roztáhla jsem nohy do široka a ukázala Ti mojí nadrženou kundičku. Můj již dost zvětšený poštěváček, vyčníval mezi mými růžovými pysky, které již mírně poškubávali vzrušením. Položil jsi ruce na má stehna, ještě více je roztáhl a projel jazykem mezi mými závoji.

     Zaslechl jsi slastný vzdech, který se vydral z mých úst a pak jsi se jazykem ponořil do mojí vykoupané kundičky. Začala jsem tiše vzdychat a mé ruce Ti sevřely vlasy na zátylku. Vylizoval jsi mojí více se rozevírající kundičku a vychutnával jsis jak krásně vlhne. Tvůj jazyk zajel do dírky a Tvá ústa se rychle přisála na můj vztyčený poštěváček. Začal jsi sát a cucat a já jsem vzdychala silněji.

     Jednu ruku jsi stáhl z mého stehna a dál putovala směrem k mojí kundičce. Tvé prsty pronikly mezi moje pysky a smočily se v mojí šťávičce. Pomalu začaly klouzat do mojí kundičky. Prsty pronikly do mé dírky a zkoumaly stěny, které stále více vlhly. Pomalu jsi prsty zajížděl a vyjížděl a já začala řvát vzrušením. Cítil jsi jak jsem vzrušená, mé stahy Ti svíraly prsty v mé kundičce. Stiskl jsi mi jemně poštěváček mezi zuby a jazýčkem jsi na něm začal pomalu drnkat.

      Tvá druhá ruka pomalu jela k mému zadečku a dráždit mi otvůrek. To už jsem nevydržela a z mojí kundičky začal prudce vytékat proud mojí šťávy, břicho mi škubalo v křeči a já jsem sotva oddechovala vzrušením. Rychle jsi se zvedl na kolena a začal mně otáčet na břicho. Vystrčila jsem na Tebe svůj zadeček a naskytl se krásný pohled na mojí kundičku, která byla neuvěřitelně rozevřená a nalitá vzrušením. Pomalu jsi se přiblížil žaludem ke kundičce a pak si se natlačil do mě.

     Vzdychla jsem, mé stěny v kundičce byli stále citlivé od silného orgasmu. Penis se Ti zabořil až na konec mojí kundičky a ochladil mojí horkost ve vytékající šťávě. Držel jsi se mých boků, které přecházely plynule sem a tam a začal jsi mě dlouhými tahy uspokojovat. Jezdil jsi v mojí kundičce vláčně a vnímal jsi jak Ti moje stěny přehrnují předkožku tam a zpět. Uvolněně jsem hekala při každém nárazu žaludem na mojí dělohu. Stále jsem vypouštěla dost šťávy a Tvůj penis také vlhnul, začalo to klouzat a krásně mlaskat. Po pár přírazech, jsi cítil jak se mi kundička opět stahuje v orgasmu, začal jsi přirážet rychle a pustil jsi do mojí kundičky velkou dávku semene. Vystříkal jsi mě celičkou a při oddechování pozoroval jak z přeplněné kundičky vytéká naše společná rozkoš.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.