logo


Povídky

Noční návštěva

      Zvoníš na zvonek. Já přicházím. Na sobě mám jen kalhotky a průsvitnou noční košilku, pod kterou se rýsují má ňadra s velkými bradavkami. I kalhotky mám průsvitné a jemně odhalují mojí kundičku. Vtáhnu Tě dovnitř a zabouchnu dveře, naše rty se spojí v nekonečně sladkém polibku a jazyky se nezbedně proplétají. Mé ruce mi zajíždí do Tvého rozkroku, nahmátnu Tvůj penis a stisknu ho. Mačkám Tvůj penis stále více.

     Ty nezahálíš a Tvé ruce pomalu mizí pod mojí průsvitnou košilkou a pomalu přejíždí přes pupík k mým ňadrům. Uchopíš je a něžně je objedeš prsty. Mé bradavky okamžitě reagují. Z mých úst vyjde první sten. Stahuji Ti kalhoty a posléze i slipy, vypouštím Tvůj naběhlý penis na světlo, zatímco Ty si stále s větší intenzitou hraješ s mými ňadry. Začínám Ti pomalu honit Tvůj penis. Přetahuji kůžičku přes růžovoučký žalud, zatímco druhou rukou něžně dráždím koule.

     Sténáš blahem a Tvé ruce se pomalu přesouvají zpět přes pupík k lemu mých kalhotek. Ještě ne, zašeptám a přikleknu k Tvému penisu. To co prožíváš v následujících minutách je nepopsatelné a krásné. Můj mlsný jazýček olizuje každičký milimetr a k tomu mé ruce jemně mnou Tvé koule a lehce pootáčím tvým penisem. Brzy to nevydržíš a začneš stříkat do mých úst teplé sperma. Polykám s chutí Tvé sperma a očišťuji Ti penis do sucha.

     Tak a teď jsem na řadě já, zavelíš. ,, Pojď do koupelny. „ Vyndáš veškeré potřeby na holení a já si sedám na vanu, doširoka roztahuji nohy. Laskáš mé dlouhé nohy a zahrnuješ mě stovkami polibků. Prodíráš se svými polibky i k mojí kundičce která začala vlhnout a mé vzrušení bylo vidět i skrze mé kalhotky. Sténám a začínám si pod noční košilkou masírovat svá ňadra. Prsty si žmoulám bradavku a mé nohy začnu rytmicky vzrušením rozevírat a zavírat.

     Tvůj jazýček objíždí okraje kalhotek, zatímco jeden z Tvých prstů proniká za tenkou látku kalhotek a pomalu vniká do mojí kudničky. Sladce zasténám a Tvůj prst mizí hlouběji a hlouběji v mojí kundičce. Později se přidává další a netrvá to dlouho a sundaváš mi řádně promočené kalhotky od mých šťáv. Tvé prstíky mě začnou pomalu rozpalovat a v kombinaci s drážděním mých bradavek se lehké mazlení mění v bouři slasti a já si bradavky mnu silněji a rychleji. Sténám a křičím rozkoší. Tvé rty sají sladké šťávy, které ze mě proudí.

     Pomaličku, začínáš holit mojí kudničku. Žiletka se pomalu tře o mojí kundičku navlhčena i mými šťávami. ¨Nevydržíš ten pohled a po oholení kundičky se na mě vrhneš. Vyhrneš mi rychle mojí košilku, líbajíc každý kousek mé rozpálené kůže. Jazýček putuje k mým ňadrům a pohrává si se stojícími bradavkami. Laskáš je a saješ, zatímco Tvé ruce sjíždí k mému klínu. Nahmátneš můj poštěváček a začneš ho masírovat prsty. Řvu blahem. Zarážíš svůj penis do mé bezedné dírky, která je dostatečně promazaná a vlhká. V obrovském tempu přirážíš až o mě koule pleskají. Rukama stále masíruješ mé prsa.

     Otáčíš mě k sobě zády a přehýbáš mě přes vanu. Mojí dírku u zadečku, párkrát olízneš a objedeš jazykem. Tvůj kolík zajíždí do mého zadečku a Ty přirážíš jako divá zvěř. Stále mi laskáš mé bradavky. Otáčím k Tobě hlavu a naše rty se spojí ve vášnivém polibku. Cítíš že se brzy udělám, naposledy dvakrát zuřivě přirazíš, pak mi vrazíš penis do mojí kundičky a vychutnáváš si naše společné vyvrcholení. Tvé sperma se mísí s mými šťávami a plníš mě po okraj svým spermatem.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.