logo


Povídky

Piknik

      Udělali jsme si piknik v trávě. Vybral jsi nádherné místo, kde byli krásné stromy, kytky a malý vodopád z kamenů, které byli v malé skále, kudy protékala voda. Slunce krásně hřálo a byl slyšet jen zpěv ptáků. Jediné, co mě trápilo byla bolest v zádech, kterou jsem měla. Nabídl jsi mi masáž a já s radostí přikývla. Svlékla jsem si tričko a cítila, jak mi bradavky ihned ztvrdly a postavily se.

     Po chvíli masírování se mé tělo uvolnilo a bolest pomalu ustávala až přestala úplně. Poprosila jsem i o spodek zad, beze slov Tvé ruce sjeli na spodní část zad a začaly masírovat. Rukama jsi sjížděl i po vnějším okraji zad dolů a já po chvilce masírování Tvé ruce navedla na má ňadra. Pochopil jsi a začal mi jemně masírovat ňadra. Má ruka se pomalu přesouvala k Tvému naběhlému penisu. Prohmatávala jsem Ti penis pomalinku a zvyšovala Tvé vzrušení. Masíroval jsi mi dál mé ňadro a dráždil mi bradavku lehkými dotyky a druhou rukou jsi vyndal penis ven.

     Pootočila jsem hlavu směrem k penisu a při pozorování Tvého mužství jsem ho prohmatávala. Vstala jsem a rychle si stáhla kalhotky. Nohy jsem roztáhla, Ty jsi se přede me naklonil a Tvůj penis jsem měla přímo nad obličejem. Ty jsi si nade mnou dráždil penis a já svojí kudničku. Naše ústa se po chvilce střetla ve vášnivém polibku. Tvá ruka pomalu sjížděla k mojí kundičce a kde jsi mě jemně hladil a já začala vzdychat. Já jsem Ti střídavě honila Tvůj penis a chvílemi odpočívala. Ústy jsi sjel k mým ňadrům a začal sát a dráždit mojí bradavku jazykem. Nepřestával jsi přitom dráždit můj poštěváček, začala jsem rychle vzdychat a po chvilce jsem cítila nával blížícího se orgasmu.

     Zastavil jsi dráždění a já Tě začala rychle honit. Od poštěváčku jsi sjel mezi malé pysky a dráždil mi močovou trubici, a já cítila že se mi chce čůrat. Současně jsi kroužil u vchodu jedním prstem a pomalu postupoval hlouběji. Zatlač znělo Tvé přání a já začala tlačit abys měl můj zlatý mok. Pomalu jsi mi jedním prstem pronikal dál a já se tlačila na Tvůj prst a napínala tělo. Začala jsem pohybovat boky. Pomalu jsem tlačila a začala vytékat moč, kterou jsi očekával. Pozoroval jsi ji a začal zrychlovat mé dráždění. To jsem již nevydržela a nechala se oddat krásnému orgasmu. Tělo jsem měla v křeči a má moč vytékala volně ven. Začala jsem Ti usilovně třít Tvůj penis. Pak jsem zvedla nohy tak, abych Ti nastavila celou kundičku.

     Moje kundička byla mokrá. Namočil sis v ní prsty a rozetřel mojí šťávičku i s močí na zadeček. Začal jsi mi projíždět zadeček a já Ti ho pomáhala otevírat. Vsunul jsi mi dovnitř prst a jezdil s ním tam a zpět. Palcem jsi mi dráždil poštěváček a sténal vzrušením. Otočila jsem se k Tobě a roztáhla jsem na Tebe své půlky. Ještě jsi mi prsty navlhčil znovu dírku tekutinou z mojí kundičky a pomalu začal zasouvat penis do mého zadečku. Jezdil jsi pomalu sem a tam ale já cítila že chci ještě čůrat. Vystrčil jsi svůj penis z mého zadečku. Otočila jsem se a přitáhla ho k ústům. Hrála jsem si s ním a druhou rukou si dráždila kundičku. Otočil jsi se, já měla penis stále v ústech ale i Ty jsi tam měl mojí kundičku.

     Roztáhla jsem více nohy a začala pomalu čůrat. Líbal jsi mi pysky a jazykem také dráždil poštěváček, který byl již dost veliký. Rukou a pusinkou jsi mi současně dráždil dírku i poštěváček a má moč se odrážela od Tvého obličeje. Vyhecovalo Tě to natolik, že jsem cítila první škubání v Tvém penise. Po chvilce to přišlo. Velká síla vymrštila ven obrovskou dávku semene. Začala stříkat jedna dávka, druhá, třetí,....bylo jich víc než dvanáct a já měla Tvé semeno všude. Oba jsme se převalili na deku a oddechovali po silném orgasmu a krásném sexu.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.