logo


Povídky

Sledování televize

      Sedíme u televize, popíjíme vínko a vychutnáváme si odpočinek po celém dni. Držíš mě kolem ramen a občas mi něco šeptáš do ouška. Nálada začíná být uvolněná a velmi příjemná. Začínám v Tvé blízkosti cítit velmi silné vzrušení po těle a mé soustředění na program v televizi, již začíná být horší a horší. Hlavou se mi ženou myšlenky na sex a snažím se k Tobě tulit víc a víc, abych cítila teplo Tvé kůže. Při mých představách a blízkosti Tvého těla, se mi začíná zrychlovat tep. Zřejmě to cítíš, protože si mě k sobě přitáhneš více a občas mi věnuješ něžný polibek.

     Venku se začíná dost stmívat a Ty zhasínáš všechna světla a necháváš zapnutou jen televizi. Sedneš si ke mně a tvoje nenechavé prsty už zahájili pomalý průzkum mého těla. Nasál jsi vůni mého parfému a jemně mě políbil na ouško. Přitiskla jsem tvář ke Tvé a nechala jsem Tvou ruku volně prozkoumávat mé tělo. Hladil jsi mě po dlouhých vlasech a já při tom zavírala oči a vrněla blahem.

     Přitiskla jsem své rty ke Tvé tváři a Ty jsi cítil můj horký dech. Pomalu jsem Tě začala líbat, žužlat Tvé ouško až mé rty sjely na krk, kde jsem Tě jemně kousla. Pravou rukou jsi mě stále hladil po vlasech, zatímco levá ruka hladila něžně mé stehno. Přiložila jsem své rty k Tvým a naše jazyky vydávající mlaskavé zvuky, se mezi sebou proplétaly a navzájem se olizovaly. Levá ruka pomalu sjížděla k Tvému rozkroku. Rozepnula jsem Ti zip u Tvých kalhot, zasunula jsem ruku dovnitř a mé hbité prsty si začaly pohrávat s Tvým penisem.

     Ty jsi mi pomalu zajížděl rukou pod sukni přímo k mým kalhotkám, abys nebyl pozadu. Pomalu jsi mi začal masírovat stydké pysky a já Tvůj penis. Stále jsme se oba bez přestání líbali a hladili. Začala jsem Ti rozepínat košili, ale nepřestávala jsem s líbáním. Začal jsi svlékat i Ty mě a já Ti již povolovala opasek a rozepínala Ti knoflík u kalhot. Vypnul jsi ovladačem televizi a já natáhla ruku a rozsvítila jsem lampičku, která slabě svítila do tmy.

     Oba jsem se navzájem svlékly a pokračovali jsme v líbání a v hlazení. Hladil jsi a líbal mé ňadra, kdy díky Tvému mrštnému jazýčku bradavky rychle ztvrdly a nabobtnaly. Laskal jsi je a líbal s citem a vášní. Pravou rukou jsi mi zajel k mojí kundičce a prsty jsi ji masíroval a zajížděl do vlhké a vařicí dírky. Sténala jsem a vzdychala rozkoší. Netrvalo dlouho a cítila jsem silný a prudký orgasmus. Moje šťávička Ti vytékala na ruku a zbytek na postel, jazykem jsi mi sjížděl po bříšku dolů až k mému poštěváčku. Otočila jsem se a vzala jsem do úst Tvůj naběhlý penis. Čím více jsi mi kundičku dráždil hlouběji, tím více jsem Ti stahovala rty předkožku a jazykem olizovala žaluda. Tvůj hbitý jazyk kmital stále rychleji a já byla tak vzrušená, že jsem často přestávala Tvůj penis kouřit a zmítala jsem se v křečovitých záchvěvech.

     Přišlo na mě několik po sobě jdoucích orgasmů v krátkých intervalech. Pak jsem se pustila já do intenzivního kouření Tvého naběhlého žaludu a celého penisu. Ruka mi jezdila po Tvém penise nahoru a dolu doprovázena kmitajícím jazýčkem. Vášnivě jsem sála Tvého žaluda a cítila jsem, jak se dere semeno ven. Přidala jsem sání a kouření, polykala jsem tryskající semeno. Vychutnávala jsem si každičkou kapičku Tvého vzrušení a dostávala z tebe zbytky veškerého semene. Odpočívali jsme spolu a já se Těšila na noc před námi, kterou spolu celou promilujeme.


<<<



 
        Kontakt       doporučujeme.